Saturday, October 15, 2020 *

7:00 AM
8:30 AM
Registration / Breakfast 7:00 AM
8:30 AM
8:30 AM
8:40 AM
Welcome
Melinda Gallo – 4D
8:30 AM
8:40 AM
General Keynotes
Rooftop Ballroom
8:40 AM
9:10 AM
Overview of the Development Platforms Market
Al Hilwa – IDC
8:40 AM
9:10 AM
9:10 AM
9:40 AM
HTML5 for Business Apps
Philippe Le H̩garet РW3C
9:10 AM
9:40 AM
9:40 AM
10:10 AM
JavaScript: The World’s Most Misunderstood Programming Language
Douglas Crockford- Yahoo!
9:40 AM
10:10 AM
10:10 AM
10:30 AM
Break (20 min) 10:10 AM
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
CommonJS Everywhere
Christoph Dorn
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
End-to-End JavaScript
Joe McCann – subPrint
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
JavaScript Everywhere with Wakanda
Dave Terry & Dan Wasserman – PDM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 AM
1:00 PM
Lunch (1 hour) 12:00 AM
1:00 PM
Green Track
Alcott
Blue Track
Kennedy
Wakanda Workshops
Rooftop Ballroom
1:00 PM
1:30 PM
SSJS in the Cloud
Scott Andrews & Mark Fisher – VMware
From “Callback Soups” to Deferreds!
Julian Aubourg – jQuery
Wakanda Server Basics
Dave Terry – PDM
(45 min)
1:00 PM
1:45 PM
1:30 PM
2:00 PM
AMD vs. CommonJS. Which is better?
John Hann
New Paths for Concurrent JavaScript
Hannes Walln̦fer РRingoJS
Wakanda Client Basics
Dan Wasserman – PDM
(45 min)
1:45 PM
2:30 PM
2:00 PM
2:30 PM
The Future of Server-Side JavaScript
Oleg Podsechin – Ionsquare Ltd.
NoFlo – Managing Workflows with JavaScript
Henri Bergius – Nemein
2:30 PM
2:50 PM
Break (20 minutes) 2:30 PM
2:50 PM
2:50 PM
3:20 PM
User Experience: Consistency When Using Frameworks
Glen Lipka – Marketo
Benefits of an Open Environment with Wakanda
Alexandre Morgaut – 4D
Wakanda Server Coding
Dave Terry – PDM
(45 min)
2:50 PM
3:35 PM
3:20 PM
3:50 PM
Deploying Native Apps Built on JavaScript
Jesse Streb – Brightcove
JavaScript in the Front, Cloud in the Back
Matt Hicks – Red Hat
Wakanda Client Coding
Dan Wasserman – PDM
(45 min)
3:35 PM
4:20 PM
3:50 PM
4:20 PM
Web Audio
Alistair MacDonald – SignedOn, W3C
Party preparation
No admittance
4:20 PM
4:30 PM
Break (10 minutes) 4:20 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
Wrap-up: Round Table
Rooftop Ballroom
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
7:00 PM
Beer Party
Kennedy
5:00 PM
7:00 PM

 

Room color codes:

  Alcott   Kennedy   Rooftop Ballroom
 

* Sessions and times slots are subject to change.

  • RSS feed
  • Tell the word you're coming to Wakanday!